Hola, sóc la Janet!

foto-janet Hola, sóc la Janet i visc al barri de Sant Andreu a Barcelona. Vaig néixer el 16 d’abril de 1984 a Lleida perquè la meva família és de Tamarit de Llitera (Osca) on vaig viure fins que vaig venir a estudiar primer Ciències Polítiques i després Dret a Barcelona, ambdues a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). De la primera em vaig llicenciar el 2007 i de la segona el 2014.

He treballat temporalment i precàriament en multitud de coses… especialment (és cosa de família) de cambrera. Mentre estudiava ciències polítiques vaig treballar a Acció Jove, i a Dones amb Iniciativa. On participava des del 2004 quan vaig adherir-me a Joves d’Esquerra Verda. Espais, tots ells, on vaig compartir inquietuds i, sobretot, compromís.

Crec amb la política i l’acció col·lectiva com instruments de transformació social, i és per això que la meva implicació i compromís cada cop és més gran.

En aquests moments, faig de tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona de l’àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat i regidora del districte de Nou Barris per Barcelona en Comú.