El somni col·lectiu, la il·lusió per guanyar.

Fa unes setmanes un munt de gent diferent vam donar a conèixer un somni col·lectiu, forjat des de fa mesos a base de treball, col·laboració i consensos. Un somni per guanyar Barcelona. El nostre somni té nom: Barcelona en Comú, i preten ser un instrument col.lectiu per derrotar les injustícies i reconstruir el dret a la ciutat.

És un orgull formar part de l’equip Ada que vam presentar el passat divendres, que ara s’enfrontra a un procés de validació i que desitjo que tingui molt suport per poder plantar-li cara a Xavier Trias. Un equip format per gent honesta i compromesa amb voluntat de dur a terme una revolució democràtica, una revolució que avui comença per posar els nostres barris i els nostres carrers al servei de la gent humil.

Aquí us deixo la meva declaració d’intencions. El perquè de formar part de l’equip en comú, de l’equip de l’Ada.

En aquest link trobareu tota la gent que formem part de l’equip https://barcelonaencomu.cat/sites/default/files/pdf/dossier_candidaturaada_bcnencomu_0.pdf

‘M’estimo Barcelona i sobretot la seva gent, el seu dia a dia, les seves lluites i els seus somriures. Per això, m’indigna veure com la gent de Barcelona segueix patint els efectes d’una crisi econòmica, social i democràtica que no hem provocat la immensa majoria. Aquesta crisi té conseqüències greus i insuportables per a la nostra
ciutat: cada dia dues o tres famílies vulnerables són desnonades de casa seva, i més de 43.000 persones fa més d’un any que no troben feina… darrere de cada dada hi ha un rostre, hi ha una vida. Mentrestant l’alcalde Xavier Trias mira cap a una altra banda, donant l’esquena a tota aquesta gent.

Per això faig política i la faig en l’àmbit municipal. Defenso la política com un instrument útil i necessari, que transforma i millora les nostres vides, perquè la fem entre totes i tots, en comú. Una política per donar resposta a les necessitats comunes, per millorar les nostres vides i lluitar contra les polítiques injustes. Malauradament, Barcelona i la seva gent hem patit durant quatre anys un govern i un alcalde al servei d’interessos privats, més preocupats en engrandir els beneficis d’uns pocs que en oferir oportunitats vitals a tothom.

Malgrat la duresa de la situació i la injustícia de les seves polítiques, aquests quatre anys he tingut l’oportunitat de recórrer carrers i barris, de conèixer projectes, col·lectius veïnals i associatius que donen sentit a la quotidianitat, que cohesionen i donen suport a la gent que més pateix, que ofereixen qualitat de vida a la nostra ciutat.

Vull posar tota aquesta experiència i coneixement per contribuir a fer de Barcelona una ciutat més humana, més sostenible i més justa. Fer-ho en comú i pel bé comú. Em fa molta il·lusió seguir treballant per millorar la vida de la gent humil de Barcelona, dels i les treballadores, les persones aturades, dones i homes, i construir una Barcelona que respecti la seva gent i li garanteixi el dret a decidir sobre la seva vida, amb unes condicions dignes i justes. El maig de 2015 hem de recuperar Barcelona i posar-la al servei de la seva gent! Anem a totes!’